ZNK 24 in Breda bij Bredasering.

Geplaatst op 28-04-2024  -  Categorie: Nieuws

Zaterdag 20 april de 3e dag van de ZNK 24 in Breda bij Bredasering.

vandaag waren er halve finales en finales en voor de RBVC kwam in de ring Emran Bayat, hij moest in de finale heren elite B klasse tot 67 kilo zijn tegenstander was Paolo Cantone van RBV vt Hof.

In deze wedstrijd bokste Emran best goed en plaatste alle ronden treffers maar dat gold ook voor Paolo en dat blijkt ook in de uitslag dit was 2 - 1 in het voordeel van Paolo en dus was Emran de verliezer maar als je de scores ziet zijn die lastig uitlegbaar want hadden 2 juryleden 3 - 0 voor Paolo dus alle 3 de ronden in zijn voordeel was het 3e jurylid er van een heel andere mening en wees Emran aan als winnaar waarbij hij 2 ronden in het voordeel van Emran scoorde, dus een rare uitslag maar wel een in het nadeel van Emran, helaas maar dus zilver.

Maar dit kan voorkomen bij een jury sport.

De begeleiding was in handen van John en Levent.

 

De 4e dag van de ZNK was bij BBG in Den haag waar Jimmie Barbier voor de RBVC in de finale uit moest komen tegen Gabriel Correra Semedo van Huk ti boxing.

Dit was weer een echte Jimmie wedstrijd dus garant voor 3 ronden knallen en een erg hoog tempo, en in deze wedstrijd was het belangrijk vanaf welke hoek je de wedstrijd zag want Jimmie jaagde zoals we van hem gewend zijn in een hoog tempo zijn tegenstander door de ring maar deze wedstrijd hield hij vaker de kin op de borst en de dekking hoog. dus scoorde Jimmie veel maar door het tempo kan men gewoon niet alle treffers zien, en kreeg ondanks dan Gabriel flink mee ging in het tempo minder rake stoten te verwerken, en dat resulteerde in een 2 - 1 uitslag in het voordeel van Jimmie en dat was volkomen verdiend en Jimmie dus Kampioen van Zuid Nederland in de C klasse tot 80 kilo.

De begeleiding in de hoek was in handen van Ton en Ivana.

 

GEFELICITEERD  toch weer een Kampioen van de RBVC vanaf 2006 hebben we nog geen jaar zonder Kampioenen gehad. 

 

Tot zover,

BvT.